Welkom

Welkom op Barkmolen Web, de website van en voor de bewoners van de Barkmolenstraat. Op deze website vind je alle informatie over de diverse evenementen die worden georganiseerd door de feestcommissie en allerlei ander relevant nieuws.

Een volledig nieuwsoverzicht vind je op de nieuws pagina. Een handige kalender met alle evenementen en andere handige data vind je op de agenda pagina. Houdt de website goed in de gaten zodat je altijd op de hoogte bent over wat er zoal in de Barkmolenstraat gebeurd. Je kan je ook abonneren op de RSS feed zodat je het laatste nieuws kan lezen in je favoriete RSS reader op bijvoorbeeld je telefoon. Ook de agenda kan je automatisch toevoegen aan je agenda op bijvoorbeeld je Smart Phone of PC (bijv. via Outlook) of aan je Google+ agenda, zie voor verdere instructies de agenda pagina.

Als je je aanmeldt als gebruiker krijg je toegang tot het prikbord en andere afgeschermde inhoud. Heb je nog geen account dan kan je je registreren via de Mijn Barkmolen pagina. Via de registratie kan je ook aangeven of je de Barkmolenstraat nieuwsbrief wilt ontvangen en of je zo nu en dan wat hand-en-spandiensten wil verrichten voor de feestcommissie. De nieuwsbrief wordt ongeveer 1x per maand verstuurd.

Heb je zelf een bericht of evenement dat passend is voor plaatsing op deze website dan kan je deze mailen naar .

Vragen en opmerkingen voor de feestcommissie of algemene vragen voor of over de Barkmolenstraat kunnen worden gemaild naar .

Heb je vragen over of suggesties voor de website kun je deze  mailen naar het .